Voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Alle publicaties op Anderslezen zijn auteursrechtelijk beschermd. De boeken, tijdschriften en kranten zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik. Illegaal kopiëren of aan anderen uitlenen is niet toegestaan.

De toegang tot de publicaties is beveiligd met een persoonlijke login en wachtwoord. Het is niet toegelaten deze login te delen met anderen.

We gaan uit van uw fair-play. Er zijn technische maatregelen genomen om ongeoorloofd gebruik tegen te gaan en op te sporen.

Dit houdt onder meer in dat:

  1. je maar op één computer tegelijk kan ingelogd zijn met je persoonlijke login;
  2. je Daisy-speler eerst moet geregistreerd zijn om ermee te kunnen lezen op anderslezen.be; deze registratie gebeurt automatisch;
  3. je maximaal met 2 Daisy-spelers kan geregistreerd zijn en dus anderslezen.be kan gebruiken; als je al met 2 spelers geregistreerd bent en je probeert met een derde speler aan te melden krijg je een foutmelding. Neem in dat geval contact op met de helpdesk om de registratie van één van je bestaande spelers ongedaan te maken, zodat je met de nieuwe speler kan aanmelden.
  4. sommige publicaties uitgerust zijn met een onzichtbaar watermerk, waarmee kan opgespoord worden of een boek illegaal verspreid werd of onrechtmatig nog in iemands bezit is na de leenperiode.